På kanten af livet

Originaltitel: Le meilleur reste à venir
Instruktør: Alexandre de La Patellière & Matthieu Delaporte
Produktion: Frankrig/Belgien 2020
Alder: Tilladt for børn over 7 år
Genrer: Drama/Komedie
Spilletid: 118 min
Premieredato: TBA

Vises i: Grand Teatret, Valby Kino, Cafe Slotsbio i Hillerød, Øst for Paradis, Park Teatret i Frederikssund, Scala Svendborg, Helios-Teatret i Faaborg, Nicolai Cafe & Biograf, Filmteatret Hobro, Viften i Rødovre, Biffen Nordkraft, Allerød Bio, Kulturbiografen Frysehuset, Cafe Biografen i Odense, Bio Langeland, Mørkøv Kino m.fl.

SYNOPSIS:
Arthur og César har været venner siden barndommen. Da Arthur fortæller, at han har kræft, beslutter César sig for at flytte ind hos sin ven for at hjælpe ham med at opnå alt det, som han altid har ønsket sig at gøre, før han dør. Men der er en hage ved det hele: Det er ikke Arthur, der er syg…

Fabrice Luchini er yderst velkendt i franske filmkredse for sine roller i produktioner som Mysteriet ved Slack Bay, Mysteriet om Henri Pick, Hermelinen og Cykeltur med Molière. Denne gang spiller han lægen Arthur, der giver sin bedste ven (Patrick Bruel) en skæbnesvanger besked, som bringer de to endnu tættere på hinanden. En varm film om venskab og om at forfølge sine drømme, før det er for sent.

DEN INTERNATIONALE PRESSE SKREV:


“Duoen Luchini-Bruel brænder igennem” – Closer


“Rørende og sjov” – CNews


“En velskreven fransk film, hvor scenerne sidder lige i skabet” – L’Express


“Sjov, jordnær og rørende” – Télé Loisirs