En kniv i hjertet

Downloads

En kniv i hjertet

Originaltitel: Un couteau dans le coeur
Instruktør: Yann Gonzalez
Produktion: Frankrig, Mexico, Schweiz 2018
Alder: 15 år
Genrer: Drama/Thriller
Spilletid: 103 minutter
Premieredato: 20.11.2018

SYNOPSIS:

EROTISK THRILLER MED VANESSA PARADIS OG MED MUSIK AF M83!

Paris, sommeren 1979. Da Anne (Vanessa Paradis), der producerer B-film bøsseporno, bliver forladt af sin klipper og elskerinde, Lois, forsøger hun at vinde hende tilbage ved at producere sin mest ambitiøse film til dato. Men da en af skuespillerne brutalt myrdes, bliver Anne en del af en efterforskning, der vender op og ned på hendes liv…

Efter sin kritikerroste debutfilm ”You and the Night” (Cannes Critics Week 2013) fortsætter Yann Gonzalez med at udforske den mørke side af mennesket med den ambitiøse, sexede og farlige ”En kniv i hjertet”.

I hovedrollen ses Vanessa Paradis, der viser helt nye sider af sit mangfoldige talent. Paradis indledte sin karriere som model og sangerinde (hun slog for alvor igennem med hittet ”Joe Le taxi” i 1986), før hun debuterede som skuespillerinde i 1989 i Jean-Claude Brisseaus romantiske drama, ”Forbudt kærlighed” – en rolle, der gav Paradis en César (den franske Oscar) som ”Mest lovende skuespillerinde”.
Vanessa Paradis har desuden været gift med skuespilleren Johnny Depp, med hvem hun har børnene Lily-Rose og Jack.

Filmens soundtrack er komponeret af ingen ringere end det franske band M83, der er centreret omkring Yann Gonzalez’ bror Anthony Gonzalez.
M83, der bl.a. har spillet på Orange Scene på Roskilde, har bl.a. skrevet internationale hits som ”Midnight City” og været Grammy-nomineret for albummet ”Hurry Up, We’re Dreaming”.

OFFICIAL SELECTION COMPETITION – Cannes International Film Festival

PRESSEN SKREV:

"A film that will entice the viewer’s senses" - The Film Stage

"Knife hits you from its very first frame" - The Hollywood Reporter