C’est la vie!

Originaltitel: Le sens de la fête
Instruktør: Eric Toledano og Olivier Nakache
Produktion: Frankrig 2017
Alder: Tilladt for alle
Genrer: Komedie
Premieredato: 24.05.2018

PREMIERE I: Grand Teatret, Gloria Biograf, Øst For Paradis, Vester Vov Vov, Klovborg Kino, Park Bio, Valby Kino, Værløse Bio, Nicolai Biograf & Cafe, Cafe Biografen i Odense, Ishøj Bio, Palads, Gentofte Kino, Scala 1-2-3-4 i Svendborg, Husets Biograf i Esbjerg (27.05.18), Park Teatret i Frederikssund (01.06.18), Solrød Bio (21.06.18) m.fl.

DUOEN BAG KÆMPESUCCESSEN ”DE URØRLIGE” ER TILBAGE!
SET AF OVER 1.5 MILLIONER I HJEMLANDET I DEN FØRSTE MÅNED!


SYNOPSIS
For brud og brudgom er det den vigtigste dag i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en aften som alle andre – ligesom det er for alle de andre medarbejdere på det ekstravagante slot udenfor Paris, hvor bryllupspar valfarter til for at fejre den store dag.

Pierre og Helena er et af de par, som har bestemt sig for at markere deres ja til hinanden på slottet. Fra morgenstunden til næste dags solopgang følger vi deres bryllupsfest, gennem øjnene på dem, som virkeliggør denne magiske oplevelse. Og selvfølgelig går alting ikke, som de havde forestillet sig det.

Eric Toledano og Olivier Nakache, duoen bag det verdensomspændende mega-hit ”De urørlige”, er tilbage med en ny komedie, der er en hyldest til livet, kærligheden og kaosset derimellem.